Online galerie schilderijen en canvas doeken

Online galerie en schilderijenshop Kunstdeco

Over Kunstdeco; Online galerie abstracte schilderijen

Kunstdeco is een webwinkel voor moderne en betaalbare kunst voor aan de wand. De wanddecoraties zijn gebaseerd op hoogwaardige fotografie en beeldbewerking. Hierdoor ontstaan moderne en abstracte schilderijen. Er komen steeds meer fotografen en digitale beeldkunstenaars bij Kunstdeco.

Kunstdeco is opgericht vanuit de passie voor fotografie en beeldbewerking en door het gebrek aan betaalbare en moderne kunst in galerieën. Wij richten ons niet op het segment van de duurbetaalde galerieën boven de € 500. Door de doeken aan te bieden met prijzen die variëren tussen de € 44 en € 249 willen wij moderne kunst betaalbaar houden. Schilderijenshop Kunstdeco heeft geen fysieke galerie en is daardoor in staat om de prijzen op dit niveau te houden.

De filosofie van Kunstdeco is gericht op mensen die hun interieur willen aankleden met een frisse, moderne stijl tegen betaalbare prijzen. Daarbij wordt de exclusiviteit gegarandeerd door een maximale oplage van 10 stuks aan te bieden, met nummer en referentie.

Bekijk ook onderstaande 3D walkthrough van onze galerie en schilderijen webshop met een selectie uit de aangeboden doeken.

De Website

Op de website vindt u verschillende voorbeelden van de doeken. Door op een van de plaatjes te klikken kunt u een vergroting zien. Daarnaast worden verschillende voorbeelden van interieurs getoond, uiteenlopend van klassiek tot modern.

Formaten

Indien u een groter formaat Canvas doek wenst vragen wij u contact met ons op te nemen. Verschillende doeken zijn groter te krijgen.

Excusiviteit

De exclusiviteit van de doeken wort gegarandeerd door een beperkte oplage van 10 stuks aan te bieden. Hierdoor blijft de verspreiding beperkt en kunnen wij toch tegen betaalbare prijzen leveren. Daarnaast wordt elk doek genummerd en voorzien van een signatuur.

Fotokunst

De doeken die op Kunstdeco zijn te bestellen zijn allen gebaseerd op fotografie en beeldbewerking. Hierdoor ontstaan moderne en trendy design doeken gebaseerd op fotokunst. Dit is een bewuste keuze tussen het grote aanbod van reproducties en geschilderde doeken.

Eigen Foto of tekst

Indien u zelf een foto heeft die u graag op Canvas wilt laten afdrukken kan dat ook. Wij kunnen tevens uw foto bewerken of optimaliseren of een gepersonaliseerd doek maken met uw eigen tekst. Neem in dat geval contact met ons op via het contactformulier.

Fotografen, beeldbewerkers en digitale kunstenaars

C. de Vree

P. Kepa

A. Kalpakidis

C. Resende

H. Bogdan

In dien u een fotograaf of digitaal kunstenaar bent kunt u tevens contact opnemen. Wij zullen uw werk beoordelen.

Kunstdeco ervaringen klanten

Kunstdeco ondervraag regelmatig klanten over de geleverde service en producten. Uit de resultaten tot nu toe blijkt:

Gevraagd naar een aantal aspecten wordt “ondersteuning of antwoord op vragen” het hoogst gewaardeerd.

100% Zou Kunstdeco.nl bij familie en vrienden aanbevelen.

95% heeft geen klachten. De 5% met klachten geeft aan dat dit naar behoren is opgelost.

95% van de klanten zou een vervolgaankoop ook bij Kunstdeco.nl doen.

Bekijk alle doeken!

Bekijk direct alle doeken in onze Galerie.

Paarsroze bloem canvas Witte roos op canvas Dobbelsteen Abstract Canvas Abstract gent Geopende bloem Schilderijenshop Olieverf Doek Sint Pieter Canvas doek Abstract (2) New York Canvas doek Lands End (2) Roze tekst Resende

Voor uw gemak

Gratis verzending
Gratis ophangsysteem
Beoordeeld met 8.9
Maatwerk mogelijk

Inspiratie

Over Kunstdeco

Kunstdeco is een online galerie waar u betaalbare moderne schilderijen kunt kopen. Onze canvas doeken zijn exclusief en gelimiteerd tot maximaal 10 stuks. Op basis van fotografie bieden wij zeer betaalbare doeken voor aan elke muur. Wij leveren ook doeken op maat. Onze kunst op canvas is verkrijgbaar in veel vormen. Van schilderijen van dieren, tulpen, modern, abstract, vergezichten, drieluiken of figuratief tot een eigen gepersonaliseerde tekst op canvas. U ziet onze foto kunst ook niet terug op andere websites. Kunstdeco.nl werkt met diverse fotografen en kunstenaars en heeft daardoor een groot assortiment aan betaalbare kunst voor aan de muur. Bekijk onze collectie in de schilderijenshop. Van elk doek is minstens een voorbeeld van een interieur te zien. Neem voor specifieke vragen en wensen contact met ons op.