Online galerie schilderijen en canvas doeken

Faq

 

Hoe verloopt het bestelproces?

U kunt bestellen door op het kleinere plaatje op de homepage of in de galerie te klikken. Vervolgens ziet u rechts van het grotere plaatje een keuze tussen Canvas of Artprints. Als u een Canvas doek wilt bestellen, selecteert u vervolgens de grootte en drukt u op bestel. Als u een Artprint wilt bestellen klikt u op Artprint, selecteert u de lijst en drukt u op bestel. Vervolgens ziet u de bestelling in de winkelwagen en klikt u op bestellen. Hier kunt u uw gegevens achterlaten, een opmerking toevoegen en kiezen uit betaalmethoden. Als u voor “overmaken na bevestiging” kiest krijgt u van ons een mail met daarin de bestel en betaalgegevens waarna u het verschuldigde bedrag kunt overmaken. Als u voor “iDEAL” kiest, kunt u direct via uw bank betalen. U kunt dan in het lijstje uw bank selecteren en u wordt naar uw bank doorgestuurd.
Wanneer Kunstdeco de betaling heeft ontvangen wordt de bestelling zo snel mogelijk verwerkt en opgestuurd.

Wat is de levertijd?

Voor Canvas doeken wordt na betaling het doek opgestuurd na 7 werkdagen. Voor Artprints moet u rekenen op een maximale levertijd van 14 dagen.

Ik zie geen email adres bij het contact formulier?

In verband met spam doen wij dat. U kunt ons direct een email sturen op info [@] kunstdeco . nl. Dus alles aan elkaar.

Ik wil graag zien hoe een doek in mijn woning past. Kan dat ook?

U kunt ons een foto van uw interieur sturen, frontaal genomen. Bijvoorbeeld een bank en de muur erboven. Wij kunnen het gewenste doek vervolgens in uw foto plaatsen ter beoordeling.

Wat is het verschil tussen Canvas en Artprints?

Bij Canvas wordt het werk gedrukt op hoge kwaliteit Canvas doek en gespannen op een houten frame. Artprints worden op hoge kwaliteit fotopapier gedrukt en vervolgens ingelijst. Voor meer informatie en voorbeelden gaat u naar de knop “Canvas en Artprints”.

Kunstdeco noemt exclusiviteit; wat bedoelen jullie hiermee?

Wij leveren de doeken in een maximale oplage van 10 stuks. Dit betekent dat wanneer er 10 verkocht zijn, het betreffende doek van de site wordt gehaald en niet meer te bestellen is. Hierdoor blijft de verspreiding beperkt en heeft u als klant de garantie op exclusiviteit. Daarnaast wordt elk doek voorzien van signatuur van de kunstenaar en genummerd.

Ook is het mogelijk als het doek nog niet verkocht is om het volledig exclusief te bestellen. Dan wordt het direct van de site gehaald. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

Ik wil graag een canvas doek cadeau geven. Kan dat?

Ja, wij verzoeken u contact met ons op te nemen. Dit kan namelijk op twee manieren:

1. U zoekt een doek uit en wij kunnen het vervolgens versturen naar degene die het cadeau krijgt
2. U wilt dat de ontvanger zelf een doek kan uitzoeken. Wij hebben hiervoor speciale canvas cadeaubonnen, geprint op echt canvas. U kunt aangeven welke bedrag u wilt uitgeven en wij sturen u of uw ontvanger de cadeaubon toe. Daarmee kan hij/zij zelf een canvas doek uitzoeken.

Kan een Canvas doek kromtrekken?

Ja een Canvas doek kan kromtrekken door het hout waarop het is gespannen. Hout is een natuurlijk materiaal en is daarom altijd in beweging. De houten frames zijn echter zo gefabriceerd dat dit erg onwaarschijnlijk is. Tevens zitten er spiezen in de frames die ervoor zorgen dat het hout weer recht getrokken wordt mocht dit toch gebeuren.

Leveren jullie ook aan bedrijven?

Ja wij leveren ook Canvas doeken aan bedrijven en kunnen uw voor uw bedrijf een pakket samenstellen. Neemt u daarvoor contact met ons op.

Hoe zit het met de kwaliteit van de doeken?

We hebben de onze leverancier gekozen op kwaliteit. Hierdoor blijven zowel de Canvas doeken als de Artprints hun kwaliteit behouden. De inkt van de canvas doeken is daarnaast UV bestendig en watervast.

Leveren jullie ook naar Belgie en andere landen?

Ja we versturen ook naar het buitenland. Hier komen extra verzendkosten bij. U kunt van het contactformulier gebruik maken aangeven welk doek u zou willen bestellen en in welk formaat. Wij zullen u vervolgens informeren over de extra verzendkosten en de totaalprijs.

Bieden jullie ook grotere formaten aan?

Ja dat kan. Indien u een formaat wilt hebben dat niet vermeld staat vragen wij u contact met ons op te nemen met uw wensen. Wij doen u dan een offerte voor een groter formaat.

Wat gebeurt er als mijn doek een gebrek vertoond?

Indien uw canvas doek een gebrek vertoond, bijvoorbeeld het is beschadigd tijdens het transport of de kleuren wijken erg af dan kunt u binnen 7 dagen contact met ons opnemen. Daarnaast heeft u een zichttermijn van 7 dagen waarbinnen u het doek kunt retourneren en u het aankoopbedrag terug krijgt. Wij vragen in geval van een gebrek een foto te nemen van het doek waarna wij het gebrek beoordelen. In het geval het wordt toegekend vragen wij u het doek terug te zenden en drukken wij een nieuw doek.

Kan ik ook mijn eigen foto bij jullie laten afdrukken?

Ja dat kan op de volgende manieren:

  1. Als u een foto heeft kunt u die opsturen naar ons onder vermelding van uw wensen mbt. formaat en overige zaken. Vervolgens informeren wij u over de prijs.
  2. Wij kunnen tevens uw foto optimaliseren, ook in combinatie met afdrukken. Dit wil zeggen dat wij uw foto beoordelen en digitaal verbeteren. Vaak zijn er grote verbeteringen te behalen door helderheid, contrast, kleuren en het bereik in een foto aan te passen.
  3. Als u extra wensen heeft, bijvoorbeeld u ziet een doek op deze site, maar u zou liever bijvoorbeeld de kleur anders willen hebben. Of u wilt een specifieke foto van een bepaald onderwerp, neem dan contact met ons op.

Ik heb een canvas cadeaubon gebruikt voor mijn bestelling, maar ik heb nog saldo over of ik kom tekort. Wat gebeurt er dan?

Indien u nog saldo over heeft kunt u dit gebruiken bij een evt. vervolgaankoop door de code in te vullen bij een volgende bestelling. Het bedrag wordt dan verrekend.

Indien de waarde van de bon te laag is kunt u het doek bestellen via het formulier zoals aangegeven op de cadeaubon. Wij informeren u vervolgens over het bedrag dat u verschuldigd bent en hoe u dit kunt bijbetalen.

En tot slot:

Neem contact op als uw vraag er niet bij staat. Daarnaast willen wij onze site continu verbeteren. Wij waarderen het zeer als u onze site wilt beoordelen door op deze link te klikken.

 

Voor uw gemak

Gratis verzending
Gratis ophangsysteem
Beoordeeld met 8.9
Maatwerk mogelijk

Inspiratie

Over Kunstdeco

Kunstdeco is een online galerie waar u betaalbare moderne schilderijen kunt kopen. Onze canvas doeken zijn exclusief en gelimiteerd tot maximaal 10 stuks. Op basis van fotografie bieden wij zeer betaalbare doeken voor aan elke muur. Wij leveren ook doeken op maat. Onze kunst op canvas is verkrijgbaar in veel vormen. Van schilderijen van dieren, tulpen, modern, abstract, vergezichten, drieluiken of figuratief tot een eigen gepersonaliseerde tekst op canvas. U ziet onze foto kunst ook niet terug op andere websites. Kunstdeco.nl werkt met diverse fotografen en kunstenaars en heeft daardoor een groot assortiment aan betaalbare kunst voor aan de muur. Bekijk onze collectie in de schilderijenshop. Van elk doek is minstens een voorbeeld van een interieur te zien. Neem voor specifieke vragen en wensen contact met ons op.