Online galerie schilderijen en canvas doeken

Kleurrijk

Toont alle 13 resultaten

Kleurrijke canvas doeken

Webshop kleurrijke schilderijen

Een kleurrijk schilderij valt altijd op, het trekt de aandacht of sluit goed aan bij de rest van het interieur. Daarnaast geeft het licht, sfeer, gezelligheid en verbindt het. We hebben een groot aantal kleurrijke canvas doeken. Van groot canvas doek tot drieluik en abstracte kleurrijke schilderijen.

Type kleurrijke doeken

Alle doeken bij schilderijenwebshop kunstdeco zijn onderverdeeld in thema’s. Binnen kleurrijk vind je onder andere schilderijen van bloemen, abstract, landschappen en objecten. Alle doeken zijn gelimiteerd tot een oplage van 10 stuks. En allemaal gebaseerd op fotokunst. Opgespannen op een canvas doek van 2 cm dikte in hoge kwaliteit. Ook mogelijk op plexiglas, hout, dibond, aluminium, als tuindoek en andere dragers.

Bekijk onze webwinkel en maak je keuze!

Voor uw gemak

Gratis verzending
Gratis ophangsysteem
Beoordeeld met 8.9
Maatwerk mogelijk

Inspiratie

Over Kunstdeco

Kunstdeco is een online galerie waar u betaalbare moderne schilderijen kunt kopen. Onze canvas doeken zijn exclusief en gelimiteerd tot maximaal 10 stuks. Op basis van fotografie bieden wij zeer betaalbare doeken voor aan elke muur. Wij leveren ook doeken op maat. Onze kunst op canvas is verkrijgbaar in veel vormen. Van schilderijen van dieren, tulpen, modern, abstract, vergezichten, drieluiken of figuratief tot een eigen gepersonaliseerde tekst op canvas. U ziet onze foto kunst ook niet terug op andere websites. Kunstdeco.nl werkt met diverse fotografen en kunstenaars en heeft daardoor een groot assortiment aan betaalbare kunst voor aan de muur. Bekijk onze collectie in de schilderijenshop. Van elk doek is minstens een voorbeeld van een interieur te zien. Neem voor specifieke vragen en wensen contact met ons op.