Online galerie schilderijen en canvas doeken

Abstract

Bekijk alle moderne en abstracte foto schilderijen hieronder.

Toont alle 16 resultaten

Abstracte Schilderijen

Over abstracte kunst

Abstracte schilderijen geven niet noodzakelijk een beeld weer van de zichtbare werkelijkheid. Als kijker word je meegenomen in je eigen gedachtewereld waardoor je zelf bepaalt wat je erin ziet. De een zal iets heel anders zien dan de ander. Het gaat dus om het gevoel dat een abstract schilderij overbrengt.

Neem een kijkje

Ben je op zoek naar moderne abstracte kunst? Dan zit je bij Kunstdeco goed. Hierboven zie je een aantal schilderijen die allemaal in de categorie abstract vallen. Geen een doek is hetzelfde. Allemaal gebaseerd op fotografie en moderne kunt. Zwart wit of kleurrijk, de onderwerpen zijn allemaal abstract. Heb je bijvoorbeeld wel eens abstracte bloemen gezien? Bekijk of het in jouw interieur past door het doek direct te zien in een van de vele voorbeeld interieurs. Alle doeken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en op Canvas. Ben je bijvoorbeeld geinteresseerd in een groot abstract schilderij? Of een kleinere variant of bijvoorbeeld een tweeluik. Mocht je zelf een idee hebben wat je wilt of speciale wensen neem contact met ons op.

Abstracte schilderijen kopen

Zie je een abstract canvas doek dat je aanspreekt in onze online galerie? Plaats hem dan in de winkelmand en na het bestellen wordt deze binnen 3 werkdagen bij je afgeleverd. Inclusief gratis ophanghaakje, inclusief verzendkosten en op een canvas doek van 2 centimeter dik gespannen en gedrukt in hoge kwaliteit. Kunstdeco.nl wordt regelmatig beoordeeld en krijgt goede beoordelingen van klanten.

Stijlen

Abstracte kunst kent vele vormen. Zo is er bijvoorbeeld expressionistish, figuratief, geometrisch, minimalisme en nog vele andere vormen. Door middel van fotografie proberen we een onderwerp zodanig te belichten dat het een bepaalde stijl krijgt. Waar denk jij aan als je naar je canvas doek kijkt?

Voor uw gemak

Gratis verzending
Gratis ophangsysteem
Beoordeeld met 8.9
Maatwerk mogelijk

Inspiratie

Over Kunstdeco

Kunstdeco is een online galerie waar u betaalbare moderne schilderijen kunt kopen. Onze canvas doeken zijn exclusief en gelimiteerd tot maximaal 10 stuks. Op basis van fotografie bieden wij zeer betaalbare doeken voor aan elke muur. Wij leveren ook doeken op maat. Onze kunst op canvas is verkrijgbaar in veel vormen. Van schilderijen van dieren, tulpen, modern, abstract, vergezichten, drieluiken of figuratief tot een eigen gepersonaliseerde tekst op canvas. U ziet onze foto kunst ook niet terug op andere websites. Kunstdeco.nl werkt met diverse fotografen en kunstenaars en heeft daardoor een groot assortiment aan betaalbare kunst voor aan de muur. Bekijk onze collectie in de schilderijenshop. Van elk doek is minstens een voorbeeld van een interieur te zien. Neem voor specifieke vragen en wensen contact met ons op.