Online galerie schilderijen en canvas doeken

10 tips om je kamer optisch groter te laten lijken

Heb je een relatief kleine ruimte en wil je deze graag groter laten lijken? Volg dan onze 10 interieurtips:

  1. Lichte kleuren. Maak zoveel mogelijk gebruik van lichte kleuren op de muren en vloeren.
  2. Hang een spiegel op. Een spiegel tegenover het raam zorgt ervoor dat het licht nog beter verspreid wordt. Hoe groter, hoe beter!
  3. Hangplanken. Een hangplank kan veel opslagruimte bieden zonder dat er een grote kast aan te pas hoeft te komen
  4. Maak gebruik van de hoeken. Een stoel kan een hoek goed opvullen en neemt niet veel ruimte in beslag
  5. Maak gebruik van planten. Hierdoor krijg je een fris en licht gevoel in huis.
  6. Wanddecoratie. Hiervoor ben je natuurlijk bij kunstdeco.nl aan het goede adres. Zorg voor een relatief grote wanddecoratie. Met lichte kleuren en als het even kan een ruimtelijk effect. Wees niet bang om “grote” objecten te gebruiken. Dat geeft een ruimtelijk effect. Enkele van onze favoriete canvas doeken voor kleinere kamers: Abstract canvas doek (1 doek) | Tegenlicht | Winterlandschap | Dobbelsteen Macro | of een van onze Abstracte doeken.
  7. Verticale strepen. Zorg met gordijnen of wanddecoratie voor verticale accenten. Zo kun je een laag plafond er hoger uit laten zien.
  8. Meubels van de muur. Zorg in de woonkamer dat je meubels een paar centimeter van de muur staan. Zo krijg je een ruimtelijk effect.
  9. Verplaatsbare meubels. Hiermee ben je flexibel en kun je snel van interieur veranderen.
  10. Opslagruimte. Zorg ervoor dat als je meubels hebt er ook opslagruimte in zit. Zo maak je slim gebruik van de beschikbare ruimte.

Geef een reactie

Voor uw gemak

Gratis verzending
Gratis ophangsysteem
Beoordeeld met 8.9
Maatwerk mogelijk

Inspiratie

Over Kunstdeco

Kunstdeco is een online galerie waar u betaalbare moderne schilderijen kunt kopen. Onze canvas doeken zijn exclusief en gelimiteerd tot maximaal 10 stuks. Op basis van fotografie bieden wij zeer betaalbare doeken voor aan elke muur. Wij leveren ook doeken op maat. Onze kunst op canvas is verkrijgbaar in veel vormen. Van schilderijen van dieren, tulpen, modern, abstract, vergezichten, drieluiken of figuratief tot een eigen gepersonaliseerde tekst op canvas. U ziet onze foto kunst ook niet terug op andere websites. Kunstdeco.nl werkt met diverse fotografen en kunstenaars en heeft daardoor een groot assortiment aan betaalbare kunst voor aan de muur. Bekijk onze collectie in de schilderijenshop. Van elk doek is minstens een voorbeeld van een interieur te zien. Neem voor specifieke vragen en wensen contact met ons op.